Menu

Κουπoνια στο κινητo: Η νεα ταση που αγαπουν οι πελατες σας!

Προωθητικές ενέργειες, όπως:

..."Χρησιμοποιήστε το κουπόνι για να κερδίσετε -30% έκπτωση στο συγκεκριμένο προϊόν"

..."Επιδείξτε το κουπόνι για να έχετε ένα δεύτερο ρόφημα δωρεάν",

..."Δείξτε τον μοναδικό κωδικό για να έχετε 5 ευρώ έκπτωση στον τελικό λογαριασμό"... 

γίνονται όλο και πιο οικείες στους καταναλωτές, ανταμείβοντας τους με εκπτωτικά κουπόνια. Τα ποσοστά εξαργύρωσης είναι μέχρι και 10 φορές υψηλότερα, όταν πρόκειται για κουπόνια στο κινητό! Τολμήστε το κι εσείς, αφού σας κάνουμε τη δημιουργία της πρώτης καμπάνιας ΔΩΡΟ

Έρευνες έχουν δείξει ότι το 57% των καταναλωτών, που χρησιμοποίησαν τελικά κάποιο κουπόνι, δε σκόπευαν να κάνουν καμία αγορά αρχικά χωρίς το κουπόνι, ενώ το 91% αυτών θα επέστρεφε στο ίδιο κατάστημα. Οι ενέργειες με κουπόνια μπορούν να γίνουν ακόμη πιο αποτελεσματικές, εάν ακολουθήσουν τις σύγχρονες αρχές του sms μάρκετινγκ και το κουπόνι παραδίδεται σε ψηφιακή- και όχι έντυπη- μορφή στο έξυπνο τηλέφωνο του καταναλωτή! Κι αυτό συμβαίνει γιατί τα κουπόνια στο κινητό:

sms icon  Διανέμονται γρήγορα και οικονομικά με μια μαζική αποστολή SMS 

disketaicon    Δε χάνονται, αφού οι καταναλωτές τα έχουν συνέχεια μαζί τους

gourounaki   Έχουν μειωμένο κόστος, καθώς δε χρειάζεται να εκτυπωθούν

reporticon  Γίνεται αυτόματη, ηλεκτρονική καταγραφή των εξαργυρώσεων.        Υπάρχει αναλυτική αναφορά σχετικά με το ποιοί, πότε και σε ποιά      περιοχή εξαργύρωσαν τα κουπόνια!

Η διαδικασία είναι απλή, αφού το κουπόνι μπορεί να ενσωματωθεί στο σώμα κειμένου του SMS. Ο πελάτης σας πατώντας στο κείμενο του μηνύματος ανοίγει το κουπόνι με τον μοναδικό κωδικό. Στη συνέχεια, μπορεί να το δείξει στο ταμείο και να γίνει η εξαργύρωση. Φυσικά, υπάρχουν και οι απαραίτητοι μηχανισμοί, ώστε το κουπόνι να μην είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, εφόσον το επιθυμείτε.

 mob coupon demo el

Ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε μια ενέργεια με κουπόνια; Μπορούμε να προσφερούμε μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία υπoστηρίζει όλο τον κύκλο των διαδικασιών από τον σχεδιασμό των κουπονιών μέχρι την εξαργύρωση. Αφήστε τα στοιχεία σας παρακάτω, ώστε να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες και να κερδίσετε τη...

contactme

...δημιουργία της πρώτης καμπάνιας δωρεάν!

επιστροφή στην κορυφή