Menu

Η SoftOne συνεργαζεται με το ProSMS.gr

Η SoftOne Technologies, κορυφαία ελληνική εταιρία business λογισμικού, σε συνεργασία με την Cytech Ε.Π.Ε., σας επιτρέπει να στείλετε SMS μηνύματα προς τους συνεργάτες σας μέσα απο το λογισμικό Soft1, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία web SMS ProSMS.gr - μια αξιόπιστη, υψηλής ποιότητας υπηρεσία που απευθύνεται ειδικά σε επαγγελματίες!

Η Cytech παρέχει υπηρεσίες Mobile Marketing σε παρόχους τηλεπικοινωνιών, τηλεοπτικούς σταθμούς, πολιτικούς και ΜΜΕ, από το 2001 που ιδρύθηκε στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης. Από τότε, η Cytech δημιουργεί το δικό της mobile marketing λογισμικό απευθυνόμενη στην διεθνή αγορά και έχοντας ήδη αναπτύξει δίκτυο μεταπωλητών και συνεργατών σε Λατινική και Βόρεια Αμερική, σε χώρες της Αφρικής, της Νοτιοανατολικής Ασίας και, φυσικά της Ευρώπης.

SMS ειδοποιήσεις απευθείας μέσω του SoftOne ERP / CRM.

Το λογισμικό Soft1 σας επιτρέπει να έχετε άμεση επικοινωνία με τις αποθηκευμένες -στη βάση δεδομένων- επαφές σας, στέλνοντας τους άμεσα SMS ειδοποιήσεις μέσω του ProSMS.gr HTTP API της Cytech! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα ProSMS.gr, κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω. Μετά την εγγραφή σας, η ομάδα υποστήριξης της υπηρεσίας είναι στη διάθεση σας!

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

επιστροφή στην κορυφή