Menu

Ιδεες για τον Αγιο Βαλεντινο

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Το ProSMS.gr μοιράζεται μαζί σας κάποιες ιδέες για να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να στοχεύσετε στην καρδιά των πελατών σας!

Γίνετε σύμμαχος του έρωτα

Σίγουρα υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο η επιχείρησή σας μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια να απολαύσουν πιο ξέγνοιαστα τη μέρα τους, π.χ. αν παρέχετε υπηρεσίες baby-sitting ή έχετε παιδότοπο στείλτε τους SMS “Απολαύστε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ εμείς θα κάνουμε το baby-sitting για σας!” ή αν έχετε ανθοπωλείο στείλτε στους πελάτες σας ένα SMS “Στη διάθεση σας για να στείλουμε στην αγαπημένη σας ένα όμορφο μπουκέτο με τριαντάφυλλα όπου και αν βρίσκεται!

Δώστε προσοχή στο γυναικείο φύλλο

Είναι η κατάλληλη περίοδος για εσάς που έχετε ινστιτούτο ομορφιάς ή/και κατάστημα με αξεσουάρ και ενδύματα να υπενθυμίσετε στο γυναικείο πελατολόγιο σας πόσο σημαντικό είναι για αυτές να δείχνουν εκθαμβωτικές σε ξεχωριστές μέρες όπως αυτή! Με ένα SMS ενθαρρύνετέ τις για μια κούρα ομορφιάς ή για την αγορά ενός βραδινού φορέματος!

Ξεχωριστά δώρα

Αυτές τις μέρες όλοι ψάχνουν κάποιο δώρο! Εσείς που έχετε εμπορικό κατάστημα υπενθυμίστε στους πελάτες σας την ύπαρξη σας και με μια μαζική αποστολή SMS ενθαρρύνετέ τους να επισκεφτούν το κατάστημα σας και προτείνετέ τους δώρα και ιδέες! Πρωτοτυπήστε με SMS κουπόνια και πείστε τους ότι υπάρχει λόγος να προτιμήσουν το δικό σας κατάστημα!

Προσφορές για ζευγάρια

Αυξήστε την κίνηση σας, ανεξάρτητα από το αν προσφέρετε υπηρεσίες ή προϊόντα! Δύο είναι πάντα καλύτερα από ένα! Στείλτε λοιπόν με SMS προσφορές για δύο! π.χ. για κέντρο αισθητικής: “Ελάτε με το σύντροφό σας και επωφεληθείτε από την ειδική μας έκπτωση”, ή “Special Spa για δύο! Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και επωφεληθείτε ξεχωριστές περιποιήσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.” και αν εχετε εστιατόριο στείλετε SMS για “Ειδικές τιμές/ μενού για ζευγάρια τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου” κ.α.

Single's Nights

Μην ξεχνάτε πως όλα έχουν δύο πλευρές! Υπάρχουν πολλοί singles σε αυτόν τον κόσμο! Δράστε πρωτότυπα και δημιουργικά! Αν έχετε κάποιο club ή bar oργανώστε το καλύτερο single's party και στείλετε τους προσκλήσεις με SMS για να μη μείνουν στο σπίτι. "Single this Valentine's? Ελάτε στο Single's Party!”!

... και μην ξεχνάτε πως τώρα μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας από το κινητό σας μέσω της Android εφαρμογής που διατίθεται δωρεάν από το ProSMS.gr!

 

επιστροφή στην κορυφή