Menu

Αυξήστε τη λίστα επαφών σας για αποδοτικότερο SMS marketing!

To ProSMS.gr μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη λίστα επαφών και να πετύχετε αποδοτικότερα αποτελέσματα στις καμπανιες SMS μαρκετινγκ! Όσο πιο εκτενής η λίστα με κινητά νούμερα, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα μάθουν τα νέα σας!

Ίσως πολλές φορές να προσπαθήσατε, να συγκεντρώσετε νέες επαφές πελατών χρησιμοποιώντας μια κόλλα χαρτί και ζητώντας, από όσους φτάνουν στο ταμείο του καταστήματός σας, να αφήσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Τελικά, όμως, αυτή η κόλλα χάθηκε, ο καφές χύθηκε πάνω της, το 6 μοιάζει με 8 λόγω του γραφικού χαρακτήρα του πελάτη...Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε έναν πιο σύγχρονο κι αποδοτικό τρόπο συγκέντρωσης νέων επαφών?

Ο τρόπος είναι εύκολος:

Μπορείτε εύκολα, να υλοποιήσετε μια φόρμα εγγραφής στο διαδίκτυο! Εκεί ο πελάτης μπορεί να καταγράφει το νούμερο του κινητού του κι όσα επιπλέον στοιχεία εσείς επιλέξετε (όνομα, ημερομηνία γέννησης, νομό, επάγγελμα, κτλ.), ώστε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο προφίλ πελάτη.

webform

Η ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μπορεί να είναι διαθέσιμη:   

  • Σε ένα tablet στο κατάστημά σας
  • Σε μια διεύθυνση στο διαδίκτυο (link), που θα ενσωματώσετε στη εταιρική σας ιστοσελίδα (website),  για όσους την επισκέπτονται από το σπίτι ή το smartphone
  • Σε ένα QR Code , το οποίο θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βρει στο έντυπο υλικό σας (καρτούλες, διαφημιστικό φυλλάδιο, διαφήμιση σε εφημερίδα/ περιοδικό, κτλ.)

QR

Τα πλεονεκτήματα πολλαπλά:

Με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο, να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους, που επιθυμούν να λαμβάνουν τις προσφορές σας, τις ευχές ή ενημερώσεις σας μέσω SMS και να επεκτείνετε το κοινό σας! Επίσης, οι καταχωρήσεις των κινητών αριθμών είναι σε ευανάγνωστη, ηλεκτρονική μορφή, έτοιμες για να χρησιμοποιηθούν για την μαζική αποστολή SMS, χωρίς να δαπανάτε χρόνο να μεταφέρετε χειρόγραφα αρχεία σε ηλεκτρονικά! Τέλος, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα στοιχεία του προφίλ πελατών, για να υλοποιήσετε στοχευμένες και προσωποποιημένες ενέργειες SMS μαρκετινγκ!

Για να μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα μια ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής πελατών, για να αυξήσετε τη λίστα επαφών σας και να πετύχετε αποτελεσματικότερο SMS μαρκετινγκ...

...Επικοινωνήστε με το ProSMS.gr

επιστροφή στην κορυφή