Menu

SMS Marketing Tips για το Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ήρθε! Ξεκινάει η εποχή του χρόνου με τις περισσότερες εξόδους, τις διακοπές και τις βουτιές! Το ProSMS.gr μοιράζεται μαζί σας 6 οφέλη, SMS tips, που φέρνει το καλοκαίρι για την επιχείρησή σας!

 Καλοκαιρινό ωράριο

sms information.grΤο καλοκαίρι οι ρυθμοί αλλάζουν. Ενημερώστε τους πελάτες σας για το νέο ωράριο λειτουργίας του καταστήματος σας ή για τις ημέρες κατά τις οποίες θα είστε κλειστά για διακοπές ώστε να ξέρουν που και πότε μπορούν να σας βρουν. Μια απλή υπενθύμιση με SMS αρκεί για να επιστρέψει σε εσάς ο πελάτης.

Καλοκαιρινά είδη

sms offer .gr Οι καταναλωτικές ανάγκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι διαφορετικές. Ενημερώστε με SMS τους πελάτες σας για τη νέα collection που έχετε παραλάβει ή στείλτε τους τις καλοκαιρινές σας προσφορές για εποχιακά είδη.

Καλοκαιρινά τμήματα

sms reminder.grΤα πρόγραμμα το καλοκαίρι για κάποιους γίνεται πιο χαλαρό και για κάποιους πιο εντατικό. Αν έχετε φροντιστήριο ή κάποιο εκπαιδευτικό όμιλο ενημερώστε με SMS γονείς και μαθητές για τα καλοκαιρινά τμήματα και τις ημερομηνίες εγγραφών. Αν πάλι έχετε γυμναστήριο στείλτε στα μέλη σας προσφορές με SMS για καλοκαιρινή συνδρομή!

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις

sms invitation.grΗ περίοδος του καλοκαιριού ενδείκνυται για εκδηλώσεις ή συναντήσεις και το SMS αποτελεί το πιο αποτελεσματικό μέσο για να προκαλέσετε όσους επιθυμείτε ή ακόμα και για να τους το υπενθυμίσετε ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Καλοκαιρινή διάθεση

sms offer.grΗ ανανέωση και η ανάγκη για περιποίηση αυξάνονται κατά τους μήνες του καλοκαιριού. Αν έχετε κομμωτήριο ή κέντρο αισθητικής στείλτε προσφορές με SMS για καλοκαιρινά κουρέματα ή κουπόνια για καλοκαιρινές θεραπείες και πακέτα περιποίησης.

Καλοκαιρινή έξοδος

sms. invitation.grΟι επιλογές για διασκέδαση και έξοδο διαφοροποιούνται με την άνοδο της θερμοκρασίας. Αν έχετε εστιατόριο ή καφετέρια και έχετε αλλάξει το menu σας εν όψη του καλοκαιριού ενημερώστε τους πελάτες σας με SMS, στείλτε τους προσφορές ημέρας ή ακόμα ενημερώστε τους για τις αλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει στο χώρο σας!

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Δεν θα χαθούμε ...αφού όπου και αν πάμε θα έχουμε μαζί μας τα κινητά μας!

επιστροφή στην κορυφή